top of page

mato Group

Public·169 members

crazy thief322
crazy thief322

Все почалося з того, що я шукав щось базове на кожен день, бо реально набридло носити одне й те саме і виглядати як під копірку. Зайшов у кілька магазинів, але там або ціни кусаються, або якість так собі. І якось випадково натрапив на український бренд, про який раніше не чув.

7 Views
不明なメンバー
3月23日

У мене щось схоже було, тільки я спочатку через подругу дізналась. Вона постійно знаходить якісь локальні бренди і радить. Я зазвичай скептично ставлюсь, бо не раз обпікалась на красивих фото і сумнівній якості. Але тут вирішила спробувати. І перше, що кинулась в очі — це що речі виглядають доволі продумано. Не просто тренд заради тренду, а щось більш носибельне. Я собі замовила сукню і ще одну базову річ. І вони реально стали одними з найчастіших у гардеробі, бо зручно і не треба думати, з чим комбінувати. Ще іноді заходжу на офіційний сайт, просто щоб глянути новинки або перевірити, чи з’явилось щось схоже на те, що я вже носила і мені зайшло. Це не виглядає як якась реклама, просто зручно мати місце, де можна подивитись весь асортимент без зайвого шуму. Плюс мені подобається, що це український бренд і що вони самі виробляють. Бо є відчуття, що контроль якості кращий. І якось приємніше носити такі речі, ніж масмаркет, який у всіх однаковий. Зараз вже навіть іноді раджу знайомим, якщо питають, де щось просте, але нормальної якості знайти.

Members

• Elizabeth Smith
    Elizabeth Smith
  • David Murphy
    David Murphy
  • Mona Spiers
    Mona Spiers
  • Michall Harry
    Michall Harry
  • Julia Filatova
    Julia Filatova

LOCATION & HOURS